2023 Ofis Mobilyası Trendleri

Doğayı korumak, sera gazı salınımını azaltmak ve sürdürülebilirliğe önem veren uygulamalara hayatımızda yer vermek, pek çok alanda kendine yer buluyor. Tüketimin azaltılması ise karbon ayak izinin azaltılması ve dolayısıyla daha doğa dostu bir hayat yaşamaya yardımcı oluyor.

İşte, tam da bu nedenle eski mobilyaları kendin yap fikirleri sayesinde yeniden hayata kavuşturmak büyük önem taşıyor. 2022 yılına damga vuran bu trend, 2023 dekorasyon trendleri arasında da yer alıyor. İster evinizdeki eski mobilyaları yenileyebilir isterseniz de ikinci el mobilyalar satan mağazalardan ihtiyacınıza uygun bir mobilya satın alarak yenileme uygulamalarını gerçekleştirebilirsiniz.

Kulağa biraz tuhaf gelebilir; ama en son trend mobilyalar, geçmişte izler taşıyan ürünler! Yeni mobilya trendleri arasında yer alan vintage tasarıma sahip mobilyaları dilerseniz ikinci el eşya satan mağazalardan alabilir ve sürdürülebilirlik trendini de uygulayarak bir taşta iki kuş vurabilirsiniz. Tabii bunun yanı sıra, en yeni mobilya tasarımları arasında da vintage modellere rastlamak mümkün; belirtmeden geçmeyelim.

* Ürün kodu yada ürün adı ile arama yapabilirsiniz.